flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Спільна нарада

17 вересня 2021, 14:04

17 вересня цього року в Рожнятівському районному суді Івано-Франківської області відбулася спільна нарада із фахівцем Калуського районного сектору №3 філії Державної установи «Центр пробації» в Івано-Франківській області Іриною ВІЗНОВИЧ.

В ході зустрічі було обговорено ряд актуальних питань, які стосуються порядку підготовки досудової доповіді та виконання судових рішень.

Зокрема голова суду Андрій БЕЙКО звернув увагу присутніх, що з метою забезпечення суду інформацією, яка характеризує обвинуваченого, а також прийняття судового рішення про міру покарання органи з питань пробації складають досудову доповідь за ухвалою суду. Порядок  складання досудової доповіді регламентовано кримінально - процесуальним законодавством.

Особливу увагу було приділено аспектам виконання рішення суду у випадку звільнення особи від відбування покарання у виді позбавлення волі з випробуванням.

За результатами робочої зустрічі було прийнято рішення про тісну співпрацю Рожнятівського районного суду Івано-Франківської області та Калуського районного сектору №3 філії Державної установи «Центр пробації» в Івано-Франківській області у питаннях забезпечення виконання судових рішень.