flag Судова влада України

Отримуйте інформацію лише з офіційних джерел

Єдиний Контакт-центр судової влади України 044 207-35-46

Представлення голови Рожнятівського районного суду

08 листопада 2013, 13:40

 

      Рішенням Вищої ради юстиції  від 22 жовтня 2013 року  Калиній  Ганну Василівну призначено  на посаду голови Рожнятівського районного суду, звільнивши її з посади заступника голови суду.

       З 07 листопада 2013 року Калиній Ганна Василівна  приступила до здійснення повноважень голови Рожнятівського районного суду.

     Офіційне  представлення  голови суду   Калиній Г.В. відбулося в урочистій обстановці в приміщенні Рожнятівського районного суду  07 листопада 2013 року. На урочистий захід для представлення нового керівника прибули голова Апеляційного суду Івано-Франківської області Надія Стефанів та  в.о.начальника територіального управління Державної судової адміністрації України в Івано-Франківській області Ігор Андрієчко.

     На представлення голови суду були запрошені також голова Рожнятівського РДА Філіпович М.Я., голова районної ради Іванів Н.І,прокурор Рожнятівського району Мартин М.М.,начальник Рожнятівського РВ УМВС Візнюк І.С., начальник ДПІ у Рожнятівському районі Петрушко В.Д., представник СБУ Колісник І.І., селищний голова смт.Рожнятів Мацевко В.С, представники засобів масової інформації.

    Звертаючись до колективу суду та запрошених гостей, голова суду Ганна Калиній  зробила акценти на подальшій діяльності колективу суду, яка відбуватиметься на засадах прозорості і гласності, створенні довіри громадян до органів судової влади.

    Окрім привітань, адресованих  Калиній Г.В. з нагоди призначення на посаду, багато теплих слів було сказано присутніми її попереднику Володимиру Васильовичу Витвицькому, який обіймав посаду голови Рожнятівського районного суду останні   26 років.

       Фотоматеріали щодо офіційного представлення голови суду буде викладено додатково.